Vi välkomnar tre nya parter!

Vid varje samverkanskonferens brukar ett antal organisationer upptäcka att de inte signerat Överenskommelsen. I vår samverkan så försöker vi att inte tränga oss på, utan låter alla få vara med när vi har aktiviteter. Vi håller parollen fritt och frivilligt högt. Om din organisation är lite nyfiken på vad vi har för oss när vi ses, men ännu inte är säkra på att ni vill bli en part så är ni självklart välkomna att delta precis som alla andra.

Men det är klart att det värmer lite extra i hjärtat när organisation efter organisation kommer fram och är förvånade att de inte är med officiellt. Och då välkomnar vi dem lite extra. Organisationer som signerade Överenskommelsen i samband med samverkanskonferensen 2022 var Hela Sverige ska leva Halland, Osteoporosföreningen Halland och Psoriasis förbundet Halland.

Hela Sverige ska leva Halland är den regionala länsavdelningen av Hela Sverige-organisationen som samlar civilsamhällets kraft kring landsbygdsutveckling i vårt sköna, gröna län på Västkusten. De bedriver opinionsarbete och verkar som kontaktorgan/bollplank mellan föreningar och myndigheter kring landsbygdsfrågor. De anordnar även mötesplatser och utbildningsdagar för sina lokala utvecklingsgrupper.

Osteoporosföreningen Halland är en förening för människor med benskörhet och för deras anhöriga och andra som har anknytning eller engagemang för sjukdomen. Föreningen bygger på ideella krafter och är politiskt och ideologiskt obunden. De är den enda patientorganisation som satsar sina resurser på diagnosen osteoporos.

Psoriasisförbundet Hallands län är en intresseorganisation för människor med psoriasis och psoriasisartrit, anhöriga och alla andra som delar vår vision. De arbetar för att alla med psoriasis och psoriasisartrit ska kunna leva ett bra liv.

Tack för att ni finns.